Deze kerst maken we het extra speciaal bij SPOT Langweer. Ons bohemian grand café is volledig omgetoverd tot winterparadijs.Op kerstavond én 1e & 2e kerstdag serveren we een heerlijk speciaal kerstmenu om samen van te genieten. Daarnaast kun je op 1e & 2e kerstdag overdag gezellig aanschuiven voor een uitgebreide kerstbrunch. Voor de kerstbrunch ontvangen we je graag tussen 11.00uur en 12.00uur
De voorgerechten worden als “shared dining” uitgeserveerd. Een tafel vol met onderstaande gerechten om lekker met je tafelgenoten te proeven. De perfecte start van een gezellige avond!
Steak tartaar, zuur van Kesbeke, krokante papadum en truffelmayonaise
Tonijn Tataki, verse tonijn, ponzu, sesam, wasabi en caviaar van soja
Muhammara op naan, granaatappel, rucola en feta
Gebakken coquille, schuim van cepes, pastinaak en wortel zoetzuur
***
Sous vide gegaarde pompoen, pompoen crème, walnoten, tijm créme en ingelegde baby ui
***
Iberico, zacht gegaard met hete bliksem van zoete aardappel
***
Wildpaté, brioche, cranberry en little gem.
***
Gerookte wilde paling, wortel zoetzuur, truffelmayonaise, brioche en knolselderij crème.
Diamanthaas met romige knolselderij en truffeljus
***
Eendenborst, jus van five spices, hete bliksem en een stoofpeertje
***
Hertensukade, portjus, stamppotje rode kool en een stoofpeertje
***
Schartongfilet, pastinaak créme, peterselie beurre blanc en crunch van parmaham
***
Gebakken gamba & currymosselen met risotto van schaal- en schelpdieren en schuim van saffraan
***
Truffelrisotto met romige burrata, bospaddenstoelen en âlde fryske
***
Korean Fried cauliflower, met geroosterde little gem, hazelnoten en pastinaakcréme
Dessert variatie van onze dessert schaal
———————————————————————————————————————–
Bruisend aperitief of alcohol vrije cocktail
Macarons van de IJSfabriek Joure, appelblokje van Bakkerij Lenes, kerstkoekjes
Soepje van knolselderij
Roomboter croissants
Luxe broden: Kerstbrood, Suikerbrood, Pecanbroodjes
Mini luxe broodjes
Truffel roerei
Gerookte zalm
Pokebowl verse tonijn of kip
Dessert variatie van onze dessertschaal